ust-banner-1180x200

8 Mayıs 2021 Cumartesi saat 12:00 sonrası vereceğiniz siparişler bayram ve arefe günleri sebebiyle 17 mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir, hayırlı bayramlar !

 75,00

Erzurum Süzme Çiçek Balı 850 GR

Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı

 15,00

Tarçınlı Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 75,00

Yüksekova Süzme Çiçek Balı 850 GR

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 50,00

Kaymak 1 KG

Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur.

 65,00

Doğal Köme 1 KG

Erzurum İspir ilçesinde tamamen doğal olarak üretilen Köme, Dut Pekmezinden yapılır içinde Ceviz vardır. Glikoz kesinlikle kullanılmamıştır. Köme vücut hücrelerinin

 45,00

Göbek Kaşar 1 KG

Tamamen doğal yöntemlerlerle taze sütten üretilmiştir. Hiçbir koruyucu madde içermez. Normal taze kaşardan farklı olarak göbek kaşar daha yağlı sütlerden

 15,00

Limonlu Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 30,00

Hınıs Fasulyesi

Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur.

 55,00

Tereyağı 1 KG

İnek sütünün yayıklanmasıyla elde edilir. Tuzsuzdur, hem kahvaltılarda hemde yemeklerde kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez sadece sütten imal edilmiştir. Üretildiği

 50,00

Koyun Keçi İnek Karışımı Beyaz Peynir

Erzurum yöresine ait koyun, keçi ve inek sütünün karışımından üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra

 190,00

Soğuk Kavurma 1 KG

Etin saklanma yöntemlerinden biri olarak bulunan kavurma genellikle büyük baş hayvanların etlerinin kuyruk yağı ve tuzla ocakta pişirilmesinden sonra soğutulup

 425,00

Yüksekova Karakovan Petek Balı (Çiçek Balı)

Erzurum yöresine ait hakiki karakovan balıdır. Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur.

 45,00

Sarma (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)

Kavrulmuş fındık parçacıklarının doğal bal ile harmanlanıp pestil katmanları arasında kendine yer bulduğu enfes lezzet… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık

 40,00

Göğermiş Peynir (Lorsuz) 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.

 35,00

Köy Tipi Beyaz Peyniri 1 KG

Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Erzurum’un Köy Tipi Peynir çok daha lezzetli ve

 40,00

Çaşır (orta boy bidon)

Çakşır, maydanozgiller familyasından 170 türü olan bir çiçekli bitki cinsi. Anavatanı Akdeniz bölgesinin doğusu ve Orta Asya’dır ve genelde kurak

 70,00

Şemdinli Süzme Çiçek Balı 1 KG

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 145,00

Yayık Tereyağı 1,500 gr (mayıs yağı)

Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz  Yayık Tereyağı ile yemekleriniz daha lezzetli daha sağlıklı.

 180,00

Kestane Balı 850 GR

Süzme kestane balı. Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ormanlarından elde edilmiş salgı balıdır. Kış aylarında tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun olarak

 60,00

Eski Kaşar 1 KG

İnek, sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra birkaç ay kadar

 15,00

Karanfilli Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 300,00

Eski Kaşar (Hediyelik) 4600-5000 GR

Hİnek, keçi ve koyun sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra

 85,00

Sucuk 1 KG

Sucuğun damaklardaki yeri şenlenecek, ilginç bir deneyime şahitlik etmenizi sağlayacak. Güzel bir sesi ve lezzeti olan, lezzetini çıkan sesiyle hissettirebilen

 55,00

Tam Yağlı Olgunlaştırılmış İnek Peyniri

%100 İnek sütü kullanılarak minimum 90 gün olgunlaştırılmış Ezine bölgesine ait peynir çeşididir. Ürünü Saklama Şartları: Buzdolabında streç filmle veya

 45,00

İspir Fasulyesi 1 KG

Erzurum’un Karadeniz’e komşu olan İspir ilçesinde yetiştirilen şeker cinsi kuru fasulye erken pişmesi, suda şişmesi ve pişince kabuk atmamasıyla bilinir.Kalibresi

 170,00

Erzurum Petek Balı (Çiçek Balı)

Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır.Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları

 32,00

Civil Peynir 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynir çeşididir. Bazı bölgelerde çeçil peynir ve tel peynir olarak ta bilinir. Genellikle tamamen yağsız olur.

 50,00

İçi Cevizli Köme 1 KG

Küme, köme veya sucuk sadece isimleri faklı Karadeniz’e özgü kışın yenilebilen bir yiyecek. Karadenizli olup da kümeyi bilmeyen olmaz. Karadeniz’e

 150,00

Karakovan Süzme Bal 850 GR

Türkiye’de yüzyıllardır üretilen karakovan balı, hem lezzeti hem de şifası ile önemli besinler arasında yer almaktadır. Karakovan balı, adını üretim

 60,00

Şemdinli Süzme Çiçek Balı 850 GR

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 15,00

Aşotu (1 Kavanoz)

Maydanozgillerden yeşil bir bitkidir. Yaprakları maydanoz benzer. Hatta pazar tezgahın da dikkatli bakmaz iseniz maydanoz sanabilirsiniz. Ancak kendine özgü bir

 65,00

Koyun Peyniri 1 KG

Erzurum yöresine ait koyun sütünden üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra tüketilir. Beyaz peynir çeşitleri

 55,00

Örgü Peynir 1 KG

Geleneksel örgü peyniri lezzetinin hafif ve sağlıklısı Yumpa örgü peyniri, peynirde farklı yöresel tatlardan hoşlananlar için hazır. Tuzlu ve sert

 15,00

Karışık Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 90,00

İspir..Tortum Ceviz İçi 1 KG

Ceviz ağacı, Doğu Anadolu’ da yabani olarak yetiştiği gibi, bahçelerde de yetiştirilmektedir. Yaprakları tanen, eterli uçucu yağ, juglan , çermektedir. Oldukça

 90,00

Erzurum Süzme Çiçek Balı 1 KG

Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı

 90,00

Hurma (Medine) 1 KG

Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir.

 12,00

Lavaş Ekmek (10 adet)

Sofraların eksilmeyen malzemelerinden bir tanesi ekmektir. Erzurum’a özel ve has ekmeklerden biri de lavaş ekmeğidir. Lavaş Ekmek, daha yumuşak yapıda

 120,00

Polen 1 KG

Saf 1011 Organik Polen, %40’ı proteinden oluşan çok güçlü bir gıda maddesidir. Bal arılarının çiçeklerden topladığı bu ürün Yumpa aracılığıyla

 60,00

İspir Kuru Kaymak 1 ADET

Ortalama 7 kg sütün kendi özel tepsisinde yaklaşık 10 saat odun ateşinde kaynamaya bırakılarak yapılır. Yöre halkı tarafından genellikle yaylalarda

 55,00

Cevizli Pestil 1 KG (Organik)

Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Üzerine ceviz serpilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir.

 90,00

Yüksekova Süzme Çiçek Balı 1 KG

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 38,00

Göğermiş Peynir (Lorlu) 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.

 50,00

Sade Pestil 1 KG (Organik)

Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir. Pestil demir minerali

Haber Bülteni

Yeniliklerden haberdar olmak için haber bültenimize e-posta adresinizle kayıt olun.