Açıklama
Etin saklanma yöntemlerinden biri olarak bulunan kavurma genellikle büyük baş hayvanların etlerinin kuyruk yağı ve tuzla ocakta pişirilmesinden sonra soğutulup ambalajlanması ile yapılır. Önemli olan hayvanların aşılarının yapılmış olması, beslenme şekillerinin nasıl olduğu, kesim anında İslami ve hijyenik kurallara uygun olup olmadığıdır.
Kullanılan kuyruk yağının ve tuzun oranında önemli bir faktördür. Unutmayalım ki sağlıklı et sadece sağlık getirir. Saklama şekli ve ambalajlanmanın kurallara uygun olması etin kavurmaya giden yolculuğunda tadına tat katar.
Hemen hemen bütün yemeklere et yerinede konulabilecek olan kavurma etin daha uzun saklanmasını sağlar ve aynı zamanda kahvaltılarda yumurtalı kavurma kahvaltı sofrasını kral sofralarına çeviri hamur işlerinde yemeklerde kullanılan kavurmanın faydaları sayılarak bitmez.
%100 dana etinden Erzurum’da üretilmiştir. Odun ateşinde pişirdiğinden dolayı Rize Kavurması olarak bilinir. Pişirilerek veya pişirilmeden tüketilebilir.
Ürünü Saklama Şartları:
Buzdolabında streç filmle veya hava almayan bir kap ile koruyunuz.
Not: Bu ürün tartılarak satılır. Bir paket ağırlığı 1000 gr arasında değişebilir. Vakum ambalajdadır.
Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz
İncelemeler
Henüz yorum yapılmadı.