Açıklama
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir.
Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü özellikleri vardır. Kısaca bunları sıralayacak olursak :
- Üretmiş olduğumuz lokum çeşitlerinin hiç birinde Glikoz ve Fruktoz Şurubu kullanılmamaktadır. Tatlandırıcı olarak sofralarımızda tükettiğimiz doğal ‘‘Pancar Şekeri’’kullanılmaktadır.
- Üretmiş olduğumuz lokum çeşitlerinin tamamında ağızda dişlere yapışma ve dişlere sıvanma özelliği yoktur.
- Yine üretmiş olduğumuz lokumlar geniz yakmaz ve ne kadar tüketilirse tüketilsin bıkkınlık vermezler.
- Bir çok ürünümüzde gıda aromaları ve gıda renklendiricileri yerine tabiatın doğal meyve ve hammaddeleri kullanılmaktadır.
Not: Bu ürün paket olarak satılmaktadır. Bir paket ağırlığı 650 gramdır.
Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz
İncelemeler
Henüz yorum yapılmadı.