Açıklama
Türkiye’de yüzyıllardır üretilen karakovan balı, hem lezzeti hem de şifası ile önemli besinler arasında yer almaktadır.
Karakovan balı, adını üretim şeklinden almaktadır. Karanlık bir kovanda insan müdahalesi olmadan 6 ay boyunca saklanarak elde edilmektedir.
Balın Faydaları ;
- Grip ve nezleyi iyileştirir.
- Enerji verir.
- Eğer suyla karıştırılıp içilirse, mantar zehirlenmesine iyi gelir.
- İçine konulan birçok sebzeyi ve meyveyi yaklaşık 6 ay süreyle tazeliğini korur.
- Gözlere sürme gibi sürülürse gözdeki kararmayı giderir.
- Bir yemek kasığı bal, 64 cal enerji sağlayarak kaslar için yakıt görevi yapmaktadır.
- Cildi güzelleştirir.
- Zekayi geliştirir.
- Romatizmayı iyileştirir.
- Kolesterolü düşürür.
Ürünü Saklama Şartları: Buzdolabına koymayınız. Oda sıcaklığında koruyunuz.
Not: Kavanoz ağırlığı 850-900 gr arasında değişebilir
Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz
İncelemeler
Henüz yorum yapılmadı.