Koyun Keçi İnek Karışımı Beyaz Peynir 1kg
Erzurum yöresine ait koyun, keçi ve inek sütünün karışımından üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra
Erzurum Karakovan Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve
Erzurum yöresine ait hakiki karakovan balıdır. Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur.
Göbek Kaşar 1 KG
Tamamen doğal yöntemlerlerle taze sütten üretilmiştir. Hiçbir koruyucu madde içermez. Normal taze kaşardan farklı olarak göbek kaşar daha yağlı sütlerden
Köy Tipi Beyaz Peyniri 1 KG
Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Erzurum’un Köy Tipi Peynir çok daha lezzetli ve
Hurma (Medine) 1 KG
Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir.
İspir Fasulyesi 1 KG
Erzurum’un Karadeniz’e komşu olan İspir ilçesinde yetiştirilen şeker cinsi kuru fasulye erken pişmesi, suda şişmesi ve pişince kabuk atmamasıyla bilinir.Kalibresi
ORGANİK Muska (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800gr arası
Kendi imalatımız fındık ezmesinin muska halinde katlanmış pestilin içerisinde sarılması ile üretilmiş eşsiz sunum… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve
Şemdinli Süzme Çiçek Balı 1 KG
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Dut Pekmezi (Köy) 2 KG
Pekmez dutun ezilerek kaynatılması ile üretilen yoğun, tatlı bir şuruptur. Üzümden yapılan pekmeze göre dut pekmezi biraz daha lezzetli olur.
Tam Yağlı Olgunlaştırılmış İnek Peyniri
%100 İnek sütü kullanılarak minimum 90 gün olgunlaştırılmış Ezine bölgesine ait peynir çeşididir. Ürünü Saklama Şartları: Buzdolabında streç filmle veya
Karakovan Petek Balı (1 kg ,1500gr arası )
Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde
Tulum Peyniri 1 KG
Erzincan Tulum Peyniri çiğ koyun sütünden üretilir. Erzurum ve Erzincan yöresine aittir. Kahvaltı sofralarının en lezzetli peynirlerindendir. Üretiminden sonra 2
Yüksekova Süzme Çiçek Balı 850 GR
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Sucuk 1 KG (doğal)
Sucuğun damaklardaki yeri şenlenecek, ilginç bir deneyime şahitlik etmenizi sağlayacak. Güzel bir sesi ve lezzeti olan, lezzetini çıkan sesiyle hissettirebilen
Eski Kaşar 1 KG
İnek, sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra birkaç ay kadar
Civil Peynir 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynir çeşididir. Bazı bölgelerde çeçil peynir ve tel peynir olarak ta bilinir. Genellikle tamamen yağsız olur.
Hınıs Fasulyesi
Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur.
Karanfilli Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Lavaş Ekmek (10 adet)
Sofraların eksilmeyen malzemelerinden bir tanesi ekmektir. Erzurum’a özel ve has ekmeklerden biri de lavaş ekmeğidir. Lavaş Ekmek, daha yumuşak yapıda
Limonlu Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Kestane Balı 850 GR
Süzme kestane balı. Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ormanlarından elde edilmiş salgı balıdır. Kış aylarında tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun olarak
Yayık Tereyağı 1500 gr (Mayıs Yağı)
Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Yayık Tereyağı ile yemekleriniz daha lezzetli daha sağlıklı.
Karakovan Süzme Bal 850 GR
Türkiye’de yüzyıllardır üretilen karakovan balı, hem lezzeti hem de şifası ile önemli besinler arasında yer almaktadır. Karakovan balı, adını üretim
Dut Pekmezi 1 KG
Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,
Erzurum Pastırması (250 gr)
Hiç bir kimyasal kullanmadan tamamen güneş ve rüzgar ile kuruyan 1000 yıllık Türk Geleneği usullerini sürdürerek ürettiğimiz pastırmalarımızı sizlere sunmaktan
Yüksekova Süzme Çiçek Balı 1 KG
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Erzurum Süzme Çiçek Balı 850 GR
Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı
Peynir Helvası (Horis)
Erzurum İspir ilçesinde köyde ev hanımlarına yaptırttığımız horis un helvası ve civil peynirin karıştırılarak yapılan bir üründür.Bu şekilde yapıldığından dolayı
Erzurum Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve
Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır.Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları
Vakumlu Taze Kaşar 1 KG
İçinde Pastorize İnek sütü, maya ve tuz bulunduran, vakumlu ambalajında, güvenle tüketebileceğiniz bu ürün kahvaltılarınızda, yemeklerinizde ve ara öğünlerinizde yer
Polen 1 KG
Saf 1011 Organik Polen, %40’ı proteinden oluşan çok güçlü bir gıda maddesidir. Bal arılarının çiçeklerden topladığı bu ürün Yumpa aracılığıyla
Kaymak 1 KG
Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur.
Koyun Peyniri 1 KG
Erzurum yöresine ait koyun sütünden üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra tüketilir. Beyaz peynir çeşitleri
Köy Tereyağı 1 KG
Türk kültürünün geleneksel lezzetlerinden tereyağı, Erzurum yaylalarının sağlıklı ikliminden yemeklere lezzet katmak için geliyor. Erzurum’un, kahvaltı sofralarına yakışır lezzetlerinden, köy
İspir Kuru Kaymak (1 ADET)
Ortalama 7 kg sütün kendi özel tepsisinde yaklaşık 10 saat odun ateşinde kaynamaya bırakılarak yapılır. Yöre halkı tarafından genellikle yaylalarda
Sade Pestil 1 KG (Organik)
Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir. Pestil demir minerali
Aşotu (1 Kavanoz)
Maydanozgillerden yeşil bir bitkidir. Yaprakları maydanoz benzer. Hatta pazar tezgahın da dikkatli bakmaz iseniz maydanoz sanabilirsiniz. Ancak kendine özgü bir
ORGANİK Sarma (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800 gr arası
Kavrulmuş fındık parçacıklarının doğal bal ile harmanlanıp pestil katmanları arasında kendine yer bulduğu enfes lezzet… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık
Göğermiş Peynir (Lorlu) 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.
Göğermiş Peynir (Lorsuz) 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.
Örgü Peynir 1 KG
Geleneksel örgü peyniri lezzetinin hafif ve sağlıklısı Yumpa örgü peyniri, peynirde farklı yöresel tatlardan hoşlananlar için hazır. Tuzlu ve sert
Tereyağı 1 KG
İnek sütünün yayıklanmasıyla elde edilir. Tuzsuzdur, hem kahvaltılarda hemde yemeklerde kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez sadece sütten imal edilmiştir. Üretildiği
Şemdinli Süzme Çiçek Balı 850 GR
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
İspir. Ceviz İçi 1 KG
Ceviz ağacı, Doğu Anadolu’ da yabani olarak yetiştiği gibi, bahçelerde de yetiştirilmektedir. Yaprakları tanen, eterli uçucu yağ, juglan , çermektedir. Oldukça
Haber Bülteni
Yeniliklerden haberdar olmak için haber bültenimize e-posta adresinizle kayıt olun.