Açıklama
Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur. Süt iyice kaynadıktan sonra kenarları az yüksek tepsilere doldurularak közlü hafif ateş üzerine konur ve 1-2 saat sonra tepsilerin üzeri örtülerek 5-6 saat kadar kendi hallerine bırakılır. Bu zaman içinde, sütteki yağ, diğer elementlerle beraber sütün üst tarafında kalın bir tabaka halinde toplanır. Bu tabakaya kaymak denir. Daha sonra soğutularak sütün üzerinden alınan kaymak bekletilmeden satışa sunulur.
Ürünü Saklama Şartları: Buzdolabında koruyunuz.
Not: Bir paket ağırlığı 1000 gr’dır.
Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz
İncelemeler
Henüz yorum yapılmadı.