250,00

Koyun Keçi İnek Karışımı Beyaz Peynir 1kg

Erzurum yöresine ait koyun, keçi ve inek sütünün karışımından üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra

 350,00

Doğal Köme 1 KG

Erzurum İspir ilçesinde tamamen doğal olarak üretilen Köme, Dut Pekmezinden yapılır içinde Ceviz vardır. Glikoz kesinlikle kullanılmamıştır. Köme vücut hücrelerinin

 70,00

Şemdinli Süzme Çiçek Balı 1 KG

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 540,00

Dut Pekmezi (Köy) 2 KG

Pekmez dutun ezilerek kaynatılması ile üretilen yoğun, tatlı bir şuruptur. Üzümden yapılan pekmeze göre dut pekmezi biraz daha lezzetli olur.

 850,00

Kestane Balı 850 GR

Süzme kestane balı. Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ormanlarından elde edilmiş salgı balıdır. Kış aylarında tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun olarak

 2.000,00

Erzurum Karakovan Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve

Erzurum yöresine ait hakiki karakovan balıdır. Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur.

 270,00

Dut Pekmezi 1 KG

Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,

 500,00

Karakovan Süzme Bal 850 GR

Türkiye’de yüzyıllardır üretilen karakovan balı, hem lezzeti hem de şifası ile önemli besinler arasında yer almaktadır. Karakovan balı, adını üretim

 250,00

Dut Pekmezi 850 GR

Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,

 360,00

Peynir Helvası (Horis)

Erzurum İspir ilçesinde köyde ev hanımlarına yaptırttığımız horis un helvası ve civil peynirin karıştırılarak yapılan bir üründür.Bu şekilde yapıldığından dolayı

 250,00

Vakumlu Taze Kaşar 1 KG

İçinde Pastorize İnek sütü, maya ve tuz bulunduran, vakumlu ambalajında, güvenle tüketebileceğiniz bu ürün kahvaltılarınızda, yemeklerinizde ve ara öğünlerinizde yer

 225,00

Yüksekova Süzme Çiçek Balı 850 GR

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 300,00

Tereyağı 1 KG

İnek sütünün yayıklanmasıyla elde edilir. Tuzsuzdur, hem kahvaltılarda hemde yemeklerde kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez sadece sütten imal edilmiştir. Üretildiği

 350,00

Köy Tereyağı 1 KG

Türk kültürünün geleneksel lezzetlerinden tereyağı, Erzurum yaylalarının sağlıklı ikliminden yemeklere lezzet katmak için geliyor. Erzurum’un, kahvaltı sofralarına yakışır lezzetlerinden, köy

 210,00

ORGANİK Muska (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800gr arası

Kendi imalatımız fındık ezmesinin muska halinde katlanmış pestilin içerisinde sarılması ile üretilmiş eşsiz sunum… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve

 250,00

ORGANİK Sarma (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800 gr arası

Kavrulmuş fındık parçacıklarının doğal bal ile harmanlanıp pestil katmanları arasında kendine yer bulduğu enfes lezzet… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık

 1.750,00

Eski Kaşar (Hediyelik) 4600-5000 GR

Hİnek, keçi ve koyun sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra

 200,00

Sade Pestil 1 KG (Organik)

Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir. Pestil demir minerali

 50,00

Karanfilli Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 50,00

Limonlu Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 350,00

İspir Fasulyesi 1 KG

Erzurum’un Karadeniz’e komşu olan İspir ilçesinde yetiştirilen şeker cinsi kuru fasulye erken pişmesi, suda şişmesi ve pişince kabuk atmamasıyla bilinir.Kalibresi

 700,00

Kars Gravyer Peyniri 1 KG

Gravyer peyniri, aslen İsviçre kökenli bir peynirdir ve adını da İsviçre’nin bir kasabası olan Gruyère’den alır. Gravyer peyniri, inek sütünden

 450,00

Erzurum Süzme Çiçek Balı 1 KG

Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı

 200,00

Hınıs Fasulyesi

Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur.

 60,00

Aşotu (1 Kavanoz)

Maydanozgillerden yeşil bir bitkidir. Yaprakları maydanoz benzer. Hatta pazar tezgahın da dikkatli bakmaz iseniz maydanoz sanabilirsiniz. Ancak kendine özgü bir

 220,00

Cevizli Pestil 1 KG (Organik)

Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Üzerine ceviz serpilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir.

 200,00

Köy Tipi Beyaz Peyniri 1 KG

Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Erzurum’un Köy Tipi Peynir çok daha lezzetli ve

 225,00

Erzurum Süzme Çiçek Balı 850 GR

Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı

 600,00

Erzurum Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve

Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır.Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları

 300,00

Koyun Peyniri 1 KG

Erzurum yöresine ait koyun sütünden üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra tüketilir. Beyaz peynir çeşitleri

 900,00

Soğuk Kavurma 1 KG

Etin saklanma yöntemlerinden biri olarak bulunan kavurma genellikle büyük baş hayvanların etlerinin kuyruk yağı ve tuzla ocakta pişirilmesinden sonra soğutulup

 140,00

Çaşır (Orta Boy Bidon)

Çakşır, maydanozgiller familyasından 170 türü olan bir çiçekli bitki cinsi. Anavatanı Akdeniz bölgesinin doğusu ve Orta Asya’dır ve genelde kurak

 350,00

İspir Kuru Kaymak (1 ADET)

Ortalama 7 kg sütün kendi özel tepsisinde yaklaşık 10 saat odun ateşinde kaynamaya bırakılarak yapılır. Yöre halkı tarafından genellikle yaylalarda

 220,00

Göğermiş Peynir (Lorlu) 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.

 250,00

Kaymak 1 KG

Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur.

 275,00

Erzurum Pastırması (250 gr)

Hiç bir kimyasal kullanmadan tamamen güneş ve rüzgar ile kuruyan 1000 yıllık Türk Geleneği usullerini sürdürerek ürettiğimiz pastırmalarımızı sizlere sunmaktan

 190,00

Örgü Peynir 1 KG

Geleneksel örgü peyniri lezzetinin hafif ve sağlıklısı Yumpa örgü peyniri, peynirde farklı yöresel tatlardan hoşlananlar için hazır. Tuzlu ve sert

 450,00

Yüksekova Süzme Çiçek Balı 1 KG

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 600,00

Sucuk 1 KG (doğal)

Sucuğun damaklardaki yeri şenlenecek, ilginç bir deneyime şahitlik etmenizi sağlayacak. Güzel bir sesi ve lezzeti olan, lezzetini çıkan sesiyle hissettirebilen

 350,00

Tulum Peyniri 1 KG

Erzincan Tulum Peyniri çiğ koyun sütünden üretilir. Erzurum ve Erzincan yöresine aittir. Kahvaltı sofralarının en lezzetli peynirlerindendir. Üretiminden sonra 2

 230,00

Göğermiş Peynir (Lorsuz) 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.

 350,00

Eski Kaşar 1 KG

İnek, sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra birkaç ay kadar

 50,00

Tarçınlı Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 40,00

Lavaş Ekmek (10 adet)

Sofraların eksilmeyen malzemelerinden bir tanesi ekmektir. Erzurum’a özel ve has ekmeklerden biri de lavaş ekmeğidir. Lavaş Ekmek, daha yumuşak yapıda

Haber Bülteni

Yeniliklerden haberdar olmak için haber bültenimize e-posta adresinizle kayıt olun.