İspir Fasulyesi 1 KG
Erzurum’un Karadeniz’e komşu olan İspir ilçesinde yetiştirilen şeker cinsi kuru fasulye erken pişmesi, suda şişmesi ve pişince kabuk atmamasıyla bilinir.Kalibresi
Dut Pekmezi 850 GR
Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,
Çaşır (Orta Boy Bidon)
Çakşır, maydanozgiller familyasından 170 türü olan bir çiçekli bitki cinsi. Anavatanı Akdeniz bölgesinin doğusu ve Orta Asya’dır ve genelde kurak
Koyun Peyniri 1 KG
Erzurum yöresine ait koyun sütünden üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra tüketilir. Beyaz peynir çeşitleri
Sade Pestil 1 KG (Organik)
Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir. Pestil demir minerali
Dut Pekmezi 1 KG
Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,
Köy Tereyağı 1 KG
Türk kültürünün geleneksel lezzetlerinden tereyağı, Erzurum yaylalarının sağlıklı ikliminden yemeklere lezzet katmak için geliyor. Erzurum’un, kahvaltı sofralarına yakışır lezzetlerinden, köy
Peynir Helvası (Horis)
Erzurum İspir ilçesinde köyde ev hanımlarına yaptırttığımız horis un helvası ve civil peynirin karıştırılarak yapılan bir üründür.Bu şekilde yapıldığından dolayı
Cevizli Pestil 1 KG (Organik)
Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Üzerine ceviz serpilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir.
Lavaş Ekmek (10 adet)
Sofraların eksilmeyen malzemelerinden bir tanesi ekmektir. Erzurum’a özel ve has ekmeklerden biri de lavaş ekmeğidir. Lavaş Ekmek, daha yumuşak yapıda
Göğermiş Peynir (Lorlu) 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.
Kestane Balı 850 GR
Süzme kestane balı. Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ormanlarından elde edilmiş salgı balıdır. Kış aylarında tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun olarak
Tulum Peyniri 1 KG
Erzincan Tulum Peyniri çiğ koyun sütünden üretilir. Erzurum ve Erzincan yöresine aittir. Kahvaltı sofralarının en lezzetli peynirlerindendir. Üretiminden sonra 2
Kaymak 1 KG
Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur.
Erzurum Süzme Çiçek Balı 850 GR
Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı
Köy Tipi Beyaz Peyniri 1 KG
Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Erzurum’un Köy Tipi Peynir çok daha lezzetli ve
Dut Pekmezi (Köy) 2 KG
Pekmez dutun ezilerek kaynatılması ile üretilen yoğun, tatlı bir şuruptur. Üzümden yapılan pekmeze göre dut pekmezi biraz daha lezzetli olur.
Doğal Köme 1 KG
Erzurum İspir ilçesinde tamamen doğal olarak üretilen Köme, Dut Pekmezinden yapılır içinde Ceviz vardır. Glikoz kesinlikle kullanılmamıştır. Köme vücut hücrelerinin
Eski Kaşar (Hediyelik) 4600-5000 GR
Hİnek, keçi ve koyun sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra
Tereyağı 1 KG
İnek sütünün yayıklanmasıyla elde edilir. Tuzsuzdur, hem kahvaltılarda hemde yemeklerde kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez sadece sütten imal edilmiştir. Üretildiği
İspir. Ceviz İçi 1 KG
Ceviz ağacı, Doğu Anadolu’ da yabani olarak yetiştiği gibi, bahçelerde de yetiştirilmektedir. Yaprakları tanen, eterli uçucu yağ, juglan , çermektedir. Oldukça
Karakovan Petek Balı (1 kg ,1500gr arası )
Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde
Hurma (Medine) 1 KG
Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir.
Karışık Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Yüksekova Süzme Çiçek Balı 1 KG
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Hınıs Fasulyesi
Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur.
Erzurum Karakovan Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve
Erzurum yöresine ait hakiki karakovan balıdır. Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur.
ORGANİK Muska (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800gr arası
Kendi imalatımız fındık ezmesinin muska halinde katlanmış pestilin içerisinde sarılması ile üretilmiş eşsiz sunum… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve
Erzurum Pastırması (250 gr)
Hiç bir kimyasal kullanmadan tamamen güneş ve rüzgar ile kuruyan 1000 yıllık Türk Geleneği usullerini sürdürerek ürettiğimiz pastırmalarımızı sizlere sunmaktan
Erzurum Süzme Çiçek Balı 1 KG
Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı
Yayık Tereyağı 1500 gr (Mayıs Yağı)
Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Yayık Tereyağı ile yemekleriniz daha lezzetli daha sağlıklı.
Polen 1 KG
Saf 1011 Organik Polen, %40’ı proteinden oluşan çok güçlü bir gıda maddesidir. Bal arılarının çiçeklerden topladığı bu ürün Yumpa aracılığıyla
Karakovan Süzme Bal 850 GR
Türkiye’de yüzyıllardır üretilen karakovan balı, hem lezzeti hem de şifası ile önemli besinler arasında yer almaktadır. Karakovan balı, adını üretim
Yüksekova Süzme Çiçek Balı 850 GR
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Taze Kaşar (Açık) 1900-2000 GR
Muhteşem doğasından süt hayvanlarına, oradan süt ustalarına gelen ve ardından özel soğutucu odalarda dinlendirilen bu sütler en az 6, kimi
Karanfilli Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Tarçınlı Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Sucuk 1 KG (doğal)
Sucuğun damaklardaki yeri şenlenecek, ilginç bir deneyime şahitlik etmenizi sağlayacak. Güzel bir sesi ve lezzeti olan, lezzetini çıkan sesiyle hissettirebilen
Eski Kaşar 1 KG
İnek, sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra birkaç ay kadar
Civil Peynir 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynir çeşididir. Bazı bölgelerde çeçil peynir ve tel peynir olarak ta bilinir. Genellikle tamamen yağsız olur.
Koyun Keçi İnek Karışımı Beyaz Peynir 1kg
Erzurum yöresine ait koyun, keçi ve inek sütünün karışımından üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra
Erzurum Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve
Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır.Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları
ORGANİK Sarma (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800 gr arası
Kavrulmuş fındık parçacıklarının doğal bal ile harmanlanıp pestil katmanları arasında kendine yer bulduğu enfes lezzet… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık
İspir Kuru Kaymak (1 ADET)
Ortalama 7 kg sütün kendi özel tepsisinde yaklaşık 10 saat odun ateşinde kaynamaya bırakılarak yapılır. Yöre halkı tarafından genellikle yaylalarda
Haber Bülteni
Yeniliklerden haberdar olmak için haber bültenimize e-posta adresinizle kayıt olun.