Kaymak 1 KG

 32,00

Kategoriler:
Açıklama

Açıklama

Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur. Süt iyice kaynadıktan sonra kenarları az yüksek tepsilere doldurularak közlü hafif ateş üzerine konur ve 1-2 saat sonra tepsilerin üzeri örtülerek 5-6 saat kadar kendi hallerine bırakılır. Bu zaman içinde, sütteki yağ,  diğer elementlerle beraber sütün üst tarafında kalın bir tabaka halinde toplanır. Bu tabakaya kaymak denir. Daha sonra soğutularak sütün üzerinden alınan kaymak bekletilmeden satışa sunulur.

Ürünü Saklama Şartları: Buzdolabında koruyunuz.

Not:  Bir paket ağırlığı 1000 gr’dır.

Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz

Ek bilgi

Ek bilgi

Ağırlık 1 kg
Yorumlar (0)

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“Kaymak 1 KG” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Paketleme & Kargo
ÜRÜNLERİMİZ SİZLERE TAPTAZE ULAŞIYOR

-18 Derecede Dondurulan tüm ürünlerimiz özel strafor kutularda ve ürünlere zarar vermeyen kuru buzlarla tazeliğini koruyarak, soğuk zincir bozulmadan sizlere ulaşıyor.

Soğuk muhafaza edilmesi gereken şarküteri, süt ve süt ürünleri gibi tüm ürünler, ısıyı muhafaza eden paketlerde, -18 derecede dondurulmuş soğutucu jeller ile tazeliğini koruyarak soğuk zincir bozulmadan sizlere ulaşıyor.

Cam kavanozdaki ürünlerimiz hasar görmesini engelleyecek şekilde muhafaza edilerek gönderilmektedir.

Kargo günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleridir. Perşembe ve Cuma günleri gönderilen kargolar Pazartesi gününe kadar iletilemediği için gönderilerinizin taze olması için kargo günlerimiz Haftanın ilk üç iş günü ve Cumartesi günüdür.